Hofstad Sports

Agenda

Beste Sportliefhebber,

Het eerste kwartaal van 2018 is alweer voorbij.
We hebben alweer een aantal evenementen gehad, zoals een World Tour Evenement in The Beach in Aalsmeer met deelname van onze beach volleyballer Dirk Boehlé en het bezoek van de Haagse Smaakmakers aan Lindobeach.

De volgende evenementen waar onze leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club aan kunnen deelnemen, maar welke ook openstaan voor introducées en ander belangstellenden, staan binnenkort op het programma:

1 t/m 3 juni - Sportreis naar Roland Garos

Van 1 tot en met 3 juni 2018 organiseert Hofstad Sports een sportreis naar Roland Garos. Via deze link kunt u hier alles over lezen. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar., dus snel reageren naar info@hofstadsports.nl is gewenst!

Volvo Ocean Race Finish

Zondag 24 juni’18 | Aankomst Volvo Ocean Race | leg 11 Gotenburg / Den Haag

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Zondag 24 juni aanstaande finisht deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 zeemijlen is Den Haag, de ultieme eindbestemming. Graag nodigen wij u uit om dit evenement met ons te beleven.
De aankomst belooft voor de zeilers en de tienduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment te worden. Wereldwijd zullen de ogen van zeilliefhebbers op Nederland gericht zijn wanneer de boten, na negen maanden van intense strijd finishen en aanmeren in de haven van Scheveningen.

Van 24 juni tot en met 1 juli staat de haven en het strand van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De Finish belooft een festijn te worden voor alle leeftijden, zeilfans, sportliefhebbers en gezinnen.

Legends race

De Nederlandse verbondenheid met de Volvo Ocean Race gaat ver terug, maar niet eerder was Nederland finishplaats van de race. Om dit unieke moment te vieren wordt een bijzondere reünie georganiseerd voor alle Nederlandse en buitenlandse schepen en bemanningsleden die ooit aan de wedstrijd hebben deelgenomen. Een aantal van de deelnemers gaat nog een keer de strijd aan in een unieke Legends Race. De start is in Gotenburg en de finish eveneens in Den Haag. De schatting is momenteel dat de legends 24 juni en 25 juni aankomen in Den Haag.

Arrangement: zondag 24 juni 2018 – aankomst

Zondag 24 juni staat in het teken van de finish van de Volvo Ocean Race 2017-2018 en de finish van de Legends race. Het Volvo Ocean Race Village is open voor publiek en er zijn tal van activiteiten in de haven en op het strand.
HOFSTAD Sport | Business | Events heeft een speciaal aankomst arrangement voor u samengesteld in samenwerking met Paviljoen de Witte Scheveningen. Vanaf het terras van het Paviljoen heeft u een fantastisch uitzicht op de zee, Scheveningen en het Race Village.

Programma:
11.30 uur - Ontvangst in de barzaal / terras van Paviljoen de Witte
     Sandwiches & drankjes
13.00 uur - Transfer naar het Race Village Volvo Ocean Race / haven Scheveningen
     Drankje & hapje
15.30 uur - Na praten en borrelen bij Paviljoen de Witte
     Tafelgarnituren en warme en koude hapjes
     Dranken
17.30 uur - Einde arrangement
Het arrangement is inclusief:
     Ontvangst en de uitgebreide borrel in Paviljoen de Witte
     Hapje en drankje op het terrein van de Volvo Ocean Race
     Begeleiding indien gewenst gedurende het arrangement
     Transfer van Paviljoen de Witte naar het Race Village / Haven van Scheveningen

Kosten van het arrangement:

 • Leden: € 125,- exclusief BTW
 • Niet leden: € 150,- exclusief BTW

Bij afname 4 arrangementen: 1 parkeerplaats Paviljoen de Witte (OP=OP)

Wij hopen u 24 juni te mogen verwelkomen!

Voor aanmelding en meer informatie kunt u contact opnemen met Nynke Lely (nynke@hofstadsports.nl).

12 t/m 20 juli - WK Zeezeilen

Van 12 tot en met 20 juli vinden er in Nederland de WK Zeezeilen plaats. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

13 t/m 22 juli - EK Beach Volleybal

Van 13 tot en met 22 juli vinden er in Nederland de EK Beach Volleybal plaats. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

16 t/m 22 juli - ATP Chalenger tennistoernooi

Van 16 tot en met 22 juli wordt voor de 26e keer het grootste ATP Chalenger tennistoernooi van Nederland georganiseerd op de Metsbanen in Scheveningen.

16 juli - Sportnetwerkcafé

Van 16 tot en met 22 juli wordt voor de 26e keer het grootste ATP Chalenger tennistoernooi van Nederland georganiseerd op de Metsbanen in Scheveningen.

20 juli - B to B event

Organiseren we samen met een aantal partners en de organisatie van het The Hague Open een B to B event. We zijn druk doende om hier een mooie invulling aan te geven.

13 augustus - Skûtsje Silen in Friesland

Maandag 13 augustus gaan we op herhaling naar het Skûtsje Silen in Friesland. We verzamelen opnieuw in Lemmer en varen vandaar met de boot naar het wedstrijd meer. Let op: voor dit evenement is er beperkte plaats beschikbaar, deelname op basis van aanmelding en beschikbaarheid!

23 t/m 25 augustus - Jazz in de Gracht

Van 23 tot en met 25 augustus wordt door een van onze partners uit de Hofstad Sportnetwerk Business Club (Surlinio bv) in Den Haag het gezelligste muziekevenement in de binnenstad van Den Haag georganiseerd; "Jazz in de Gracht". Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

10 november - Red Bull Knock Out

En voor de liefhebbers noteer vast in uw agenda: zaterdag 10 november 2018: de "Red Bull Knock Out". Wedstrijd programma van 09.00 uur tot 17.00 uur Hospitality programma van 08.30 uur tot 18.00 uur op De Pier in Scheveningen. Inhoud hospitality:

 • Toegang tot de officiële Bull Knock Out Race Club op de Pier
 • Toegang tot het balkon direct boven de start en de track
 • Per drie gasten één parkeerplaats, parking Zwolsestraat
 • Presentatie van één van de deelnemers
 • Race te volgen via schermen
 • Food & Beverage:
  • Ochtend: koffie, thee, warme chocolademelk en gebak
  • Lunchbuffet: koffie, thee, fris, soep en luxe broodjes
  • Middag: fris, binnenlands gedestilleerd en snacks
 • Red Bull gadget
 • Red Bull Entertainment
 • De prijs voor dit arrangement bedraagt € 150,-- per ticket excl. BTW

Hofstad Sports, Business & Events is tot nu toe de enige wederverkoper voor dit zeer exclusieve arrangement.

Met sportieve groet,

Frank van Overeem