Hofstad Sports

Agenda

Beste Sportliefhebber,

Het eerste kwartaal van 2018 is alweer voorbij.
We hebben alweer een aantal evenementen gehad, zoals een World Tour Evenement in The Beach in Aalsmeer met deelname van onze beach volleyballer Dirk Boehlé en het bezoek van de Haagse Smaakmakers aan Lindobeach.

De volgende evenementen waar onze leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club aan kunnen deelnemen, maar welke ook openstaan voor introducées en ander belangstellenden, staan binnenkort op het programma:

17 mei - Wijn & Spijs evenement

Op donderdag 17 mei organiseren we weer een Wijn & Spijs evenement. De locatie is zeer bijzonder, namelijk een gloed nieuw en bijzonder paviljoen:
Greens in the Park gelegen aan de Kapelweg 18 in Den Haag.
Deze Wijn & Spijs is het eerste evenement dat in dit nieuwe paviljoen plaats vindt op deze locatie die pas eind mei officieel geopend wordt door Burgemeester Pauline Krikke. Inloop vanaf 17.30 uur Vanaf 18.00 uur wordt de eerste amuse met bijpassende wijn geserveerd, wees dus op tijd! Einde van het programma ca. 20.00/20.30 uur. Aanmelden via info@hofstadsports.nl, voor informatie klik hier.

25 mei - Blues on the Beach

Gary van Rheenen, wie kent hem niet, Verzorgt samen met zijn band "The Mysterous Bastards" in Lindobeach op vrijdagavond 25 mei "Blues in the Lindobeach". Een avondvullend muziek programma. Toegangsprijs € 15,--. Leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club hebben gratis toegang, wel vooraf aanmelden via info@hofstadsports.nl.

1 t/m 3 juni - Sportreis naar Roland Garos

Van 1 tot en met 3 juni 2018 organiseert Hofstad Sports een sportreis naar Roland Garos. Via deze link kunt u hier alles over lezen. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar., dus snel reageren naar info@hofstadsports.nl is gewenst!

1 juli - Volvo Ocean Race Finish

Vanaf zondag 24 juni tot en met zondag 1 juli staat de Scheveningen in het teken van de Finish van de Volvo Ocean Race. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

12 t/m 20 juli - WK Zeezeilen

Van 12 tot en met 20 juli vinden er in Nederland de WK Zeezeilen plaats. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

13 t/m 22 juli - EK Beach Volleybal

Van 13 tot en met 22 juli vinden er in Nederland de EK Beach Volleybal plaats. Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

16 t/m 22 juli - ATP Chalenger tennistoernooi

Van 16 tot en met 22 juli wordt voor de 26e keer het grootste ATP Chalenger tennistoernooi van Nederland georganiseerd op de Metsbanen in Scheveningen.

16 juli - Sportnetwerkcafé

Van 16 tot en met 22 juli wordt voor de 26e keer het grootste ATP Chalenger tennistoernooi van Nederland georganiseerd op de Metsbanen in Scheveningen.

20 juli - B to B event

Organiseren we samen met een aantal partners en de organisatie van het The Hague Open een B to B event. We zijn druk doende om hier een mooie invulling aan te geven.

13 augustus - Skûtsje Silen in Friesland

Maandag 13 augustus gaan we op herhaling naar het Skûtsje Silen in Friesland. We verzamelen opnieuw in Lemmer en varen vandaar met de boot naar het wedstrijd meer. Let op: voor dit evenement is er beperkte plaats beschikbaar, deelname op basis van aanmelding en beschikbaarheid!

23 t/m 25 augustus - Jazz in de Gracht

Van 23 tot en met 25 augustus wordt door een van onze partners uit de Hofstad Sportnetwerk Business Club (Surlinio bv) in Den Haag het gezelligste muziekevenement in de binnenstad van Den Haag georganiseerd; "Jazz in de Gracht". Met de organisatie zijn we in overleg om voor de Hofstad Sportnetwerk Business Club een geschikt arrangement samen te stellen.

10 november - Red Bull Knock Out

En voor de liefhebbers noteer vast in uw agenda: zaterdag 10 november 2018: de "Red Bull Knock Out". Wedstrijd programma van 09.00 uur tot 17.00 uur Hospitality programma van 08.30 uur tot 18.00 uur op De Pier in Scheveningen. Inhoud hospitality:

 • Toegang tot de officiële Bull Knock Out Race Club op de Pier
 • Toegang tot het balkon direct boven de start en de track
 • Per drie gasten één parkeerplaats, parking Zwolsestraat
 • Presentatie van één van de deelnemers
 • Race te volgen via schermen
 • Food & Beverage:
  • Ochtend: koffie, thee, warme chocolademelk en gebak
  • Lunchbuffet: koffie, thee, fris, soep en luxe broodjes
  • Middag: fris, binnenlands gedestilleerd en snacks
 • Red Bull gadget
 • Red Bull Entertainment
 • De prijs voor dit arrangement bedraagt € 150,-- per ticket excl. BTW

Hofstad Sports, Business & Events is tot nu toe de enige wederverkoper voor dit zeer exclusieve arrangement.

Met sportieve groet,

Frank van Overeem