Hofstad Sports

EVENTS

Hofstad Sports Business & Events is een Full service evenementenbureau met regionale, Nationale en Internationale opdrachtgevers. Dagelijks werken wij aan evenementen en concepten die uw doelstelling (en) samenbrengen en vertalen, die uw gasten raken en verbazen. Wij luisteren, creëren, maken sfeer en verrassen op een vindingrijke, unieke en creatieve manier.

Op deze website maakt u kennis met ons als creatief en flexibel bureau en de velen mogelijkheden. Het is een korte weergaven van onze werkwijze, ideeën en producten.

Het Sport-netwerkcafé

Hofstad biedt haar netwerk de mogelijkheid een Sport-Netwerkcafé (SNC) in te zetten tijdens events. Het SNC biedt een uitgelezen kans een verdiepingsslag te maken op een thema en vergroot uw bereik. Wij nemen de organisatie van het SNC voor onze rekening en informeren relevante mensen uit het netwerk van Hofstad die van toegevoegde waarde zijn voor uw netwerk.

Bekijk onze agenda voor het volgende sport-netwerkcafé

Bekijk de agenda

Sport netwerk cafe

BUSINESSEVENTS

Een zorgeloos evenement: van concept tot totale coördinatie

Door jarenlange ervaring en inlevingsvermogen, in combinatie met eigen trends en ideeën, worden we als een inspirerend en persoonlijk betrokken gesprekspartner en een daadkrachtig organisator ervaren. Onze meerwaarde: we realiseren van een optimale beleving, met een bijzonder hoge gevoelswaarde. Wij zorgen voor de vertaalslag van uw primaire en secundaire doelstelling(en) in een fantastisch evenement en neemt door uitstekend projectmanagement en de verantwoordelijkheid voor de totale coördinatie van het evenement bij u uit handen.

Van concept tot en met evaluatie van events

Van concept tot en met de realisatie en nazorg dragen wij zorg voor de totale productie van opdrachtgevers die integere kwaliteit nastreven. Wij zijn een (inter)nationale inspirator, sfeermaker en organisator van succesvolle top evenementen, presentaties & incentives.

SUCCESFACTOREN

Acht succesfactoren voor uw evenement

HOFSTAD Sports | Business | Events zal alle zintuigen van u en natuurlijk uw relaties prikkelen en een impuls geven die uitstijgt boven de verwachting. Uw doelen koppelen we aan een perfecte beleving, een unieke sfeer en onbezorgde en optimale uitvoering.

Acht succesfactoren staan centraal bij de uitwerking van een zakelijk evenement:

  • Gastvrijheid;
  • Creatief en interactief concept ;
  • Programma en invulling;
  • Inspirerende locatie;
  • Operationele excellentie;
  • Prikkelende food & beverage concepten;
  • Decor, sfeer, entertainment & aankleding;
  • Flexibiliteit;

Bedrijfsevenement

Voor 10 tot 10.000 gasten een bedrijfsevenement organiseren

Jubilea, externe relatiefeesten, personeelsfeesten, bijzondere managementmeetings of andere gelegenheden, zoals de opening van een nieuw pand of productpresentaties. HOFSTAD Sports | Business | Events realiseert perfect verzorgde en wervelende bijeenkomsten op basis van onze acht-succesfactoren-visie.

HOFSTAD Sports | Business | Events kan een bedrijfsfeest organiseren voor 10 tot 10.000 gasten. Trendy, traditioneel, chique, klassiek of actief. In het binnen- en buitenland. We kunnen uw complete bedrijfsfeest organiseren en nemen u daarbij graag alle zorgen uit handen.

Personeels & thema feesten

Tot in de puntjes verzorgd

Uw strategische doelstelling vertalen we thematisch creatief en ondersteunen we multidisciplinair bij het organiseren van een bedrijfsfeest: van verleidelijke uitnodigingstrajecten tot zinnenprikkelende catering, van de warme ontvangst en een veelzijdig programma met of zonder topartiesten, tot aan de hotelreserveringen of het vervoer naar huis. Het is allemaal mogelijk voor uw personeelsfeest. In de door uw gewenste stijl zorgen we dat uw gasten een unieke ervaring beleven.

HOFSTAD Sports | Business | Events organiseert tevens spannende en vernieuwende themafeesten voor bedrijven binnen en buiten haar eigen locaties. U kunt hierbij denken aan een business-to-business feest voor u en uw relaties. De jarenlange ervaring en expertise, in combinatie met eigen trends en ideeën zorgt ervoor dat wij een uniek en succesvol themafeest kunnen realiseren.

Teambuilding, workshops en clinics

HOFSTAD Sports | Business | Events biedt uitdagende teambuilding programma’s om de teamspirit binnen uw management, afdeling of organisatie een impuls te geven. U kunt bij teambuilding denken aan sportieve evenementen, een survival, trainingen, of diverse workshops in binnen en buitenland.

Dynamische survival- en outdooractiviteiten versterken de samenhang van de groep. Wij bieden unieke programma’s die aansluiten op uw specifieke wensen en doelstelling. Wij zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. Door een koppeling met een trainingsbureau kunnen uw doelstellingen versterkt en het teamgevoel vergroot worden.

Een workshop of clinic is ideaal als aanvulling op een actief programma, maar ook als ontspannende onderbreking van uw vergadering of trainingsdag. Wij verzorgen een complete dag, inclusief de gewenste hapjes en drankjes.

Accommodatie en locatie

Locatie: onze organisatie kent diverse geschikte locaties voor uw evenement. Of u nu een locatie zoekt om inspirerend te kunnen vergaderen of om een thematisch feest te geven, een product spectaculair te lanceren of om romantisch te trouwen, onze medewerkers vinden voor u een passende locatie. Wij hebben een breed portfolio opgebouwd van partnerlocaties waar beleving, persoonlijke aandacht en kwaliteit in het DNA gegrift staat.

Tenten: een evenement in een tent; een feest om nooit te vergeten. Iedere bijzondere gebeurtenis is een gelegenheid om feest te vieren. Een feest, waarbij gasten op fantasierijke wijze worden onthaald. Onze tentenspecialist creëert een persoonlijke omgeving, waarin een exclusieve stijl en sfeer de boventoon voert.

Incentives

Waar reizen ophoudt en een unieke beleving begint

HOFSTAD Sports | Business | Events organiseert unieke teambuildings-, reward- en motivatie incentives. Een incentive, zoals een reis organiseren is een vak apart. De spanningsboog moet namelijk enkele dagen kunnen worden vastgehouden. Daarom combineren wij bijvoorbeeld subtiel reisgenot met een unieke locatie, topentertainment met culinaire verwennerij om zodoende te blijven verrassen.

Een bijzondere incentive reis naar een bijzondere plaats heeft een gedegen voorbereiding nodig. Daarom voert HOFSTAD Sports | Business | Events diverse prescouts uit op de bestemming, en boeken we ter plaatse vervoer, entertainment en verblijf voor de incentive reis. Bijzondere mysterische landen zoals Zuid Afrika, Marokko, Brazilië, America, Aruba en Lapland kennen geen geheimen voor ons. Ook Texel, de Ardennen en Winterberg zijn bestemmingen waar wij thuis zijn. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van partners, waardoor we kostenbewust kunnen inkopen voor incentives.