Hofstad Sports

Reis naar Frensch Open op Roland Garos 1, 2, en 3 juni 2017

In het weekeinde van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni 2018 organiseert Hofstad Sports, Business & Events voor haar Sportnetwerk Business Club een reis naar de Franse Tennis Kampioenschappen in Parijs. We reizen vrijdagmiddag 2 juni per Thalys vanuit Rotterdam naar Parijs en komen zondagavond eveneens per Thalys weer terug. Zaterdag 3 juni bezoeken de tenniswedstrijden op Roland Garos.

Van Montmartre tot Quartier Latin, van Saint-Germain tot Le Marais, met de verlichte Eiffeltoren is Parijs absoluut een romantische stad! Ook de Notre Dame, l’Arcde Triomphe, Les Champs-Elysées en het paleis van Versailles zijn Parijse symbolen. Wie eenmaal geproefd heeft van Parijs wil altijd terug naar de stad van de liefde.


Reis informatie:

 • Vertrek op vrijdag 1 juni 2018 om 16.58 uur vanaf Rotterdam Centraal, aankomst Gare du Nord om 19.35 uur
 • Inchecken in het hotel Ibis Porte de Clichy; bagage in het depot, vrijdag avond ter vrije besteding
 • Vrijdagavond overnachting in hotel, zaterdagmorgen ontbijt in het hotel
 • Zaterdag 2 juni bezoek Roland Garos
 • Zaterdagavond optioneel dinercruise op de Seine of ter vrije besteding
 • Zaterdagavond overnachting in hotel, zondagmorgen ontbijt in het hotel
 • Zondagmiddag eigen programma ter vrije besteding
 • Zondagavond 3 juni om 19.19 uur verlaten we Parijs vanaf Gare du Nord naar Rotterdam, aankomst 22.02 uur


Prijs:
Op basis van een retour ticket per Thalys (2e klasse), 2 overnachtingen in een 2-persoons kamer inclusief ontbijt, court 1 ticket op zaterdag 2 juni voor Roland Garos € 495,-- voor leden van de Hofstad Sportnetwerk Business Club, niet leden betalen € 525,-- per persoon. Meerprijs ticket Court Suzanne Lenglen € 75,-- per ticket Meerprijs Philippe Chartier Centre Court € 100,-- per ticket

Treininformatie

Dit reisvoorstel is gebaseerd op het huidige treinschema van Thalys, heen vrijdag 1 juni vanuit Rotterdam om 16:58 uur, terug vanuit Paris Nord op zondag 3 juni om 19:19 uur, aankomst Rotterdam om 22:02 uur.

 • Optie op een zitplaats in de trein is niet mogelijk.
 • Het bovengenoemde tarief kan gegarandeerd worden op het moment van reservering. Indien de treinrit in de aangeboden tariefklasse niet meer beschikbaar is nemen wij contact met u op.
 • Na boeking is kosteloos wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Bij annulering wordt veelal 100% kosten in rekening gebracht.


Hotel Ibis Porte de Clichy Centre ligt op 500 meter van het metrostation Porte de Clichy. Met lijn 13 is het 15 minuten naar de Avenue Champs Elysées. De receptie is 24 uur per dag geopend en er kan overal gratis gebruik gemaakt worden van Wi-Fi. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een flat screen-tv met satelliet zenders. De kamers zijn bereikbaar met een lift. Elke kamer heeft5 een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen.

In de genoemde prijzen is inbegrepen:

 • Treinreis station Rotterdam Centraal –station Paris Gare du Nord v.v., tweede klas
 • 2 overnachtingen in Hotel Ibis Porte de Clichy Centre in Parijs, in een 2 persoonskamer, inclusief ontbijt
 • Ticket Roland Garos voor zaterdag 2 juni

Optioneel een Dinercruise:
Stap ‘s avonds aan boord voor een mooie rondvaart over de Seine. Geniet onderweg van de schitterend verlichte stad Parijs en van een goed diner. U kunt kiezen voor een vroeg diner aan boord. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor een latere afvaart, waarbij de stad al mooi verlicht is. Vanaf €114,00 per persoon (late afvaart)